Ivo Thijssen (1982)

Ivo Thijssen (1982) is internationaal biersommelier, entertainer en horeca-expert. Hij heeft een onmetelijke passie voor bier, horeca en gastvrijheid. Als eigenaar van Bierproeven.nu en Bierbewustzijn.nl zet hij zich sinds 2012 in om de bierkwaliteit en bierbeleving in Nederland te verbeteren.

 

Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en als trainer en docent is hij gespecialiseerd in de verkoop, behandeling en beleving van bier. Gastvrijheid, gastronomie en didactiek zijn zijn tweede natuur. Ivo doet graag aan CrossFit om zo zijn bourgondische levenswijze te kunnen onderhouden.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Has van Goethem (1980)

Has van Goethem (1980) heeft zijn sporen verdiend bij Café Samson in Nijmegen waar hij 10 jaar heeft gewerkt. Hij wordt vaak de bierprofessor genoemd dankzij zijn brede feitenkennis over vrijwel alles. Daarnaast mag Has zich sinds eind 2015 de grootste bierkenner noemen van Oost-Nederland.

 

Has is historicus en een gepassioneerd bierkenner. Hij vertelt graag en veel over de rijke geschiedenis van Nijmegen en van speciaalbier door de eeuwen heen. Zijn passie voor het vertellen van het verhaal en de historie maken hem een geboren verteller die de geschiedenis proefbaar én tastbaar maakt.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Danny Smink (1984)

Danny Smink (1984) heeft zestien jaar in de horeca gewerkt, waarvan acht jaar bij een landelijk horeca-uitzendbureau als projectleider en regiomanager. Zijn passie voor bier leidde ertoe dat hij samen met Mike een hobbybrouwerij opstartte en dat hij als marketing manager bij een landelijke groothandel voor speciaalbier aan de slag ging. Inmiddels heeft hij de stap gezet om zijn droom achterna te gaan en is sinds september 2017 brouwer en salesmanager bij Oersoep in Nijmegen.

 

Danny is een ervaren trainer, heeft de Stibon bieropleiding gedaan en vertelt graag vol passie over het mooie vak dat horeca heet, bier en brouwen. Naast zijn werk als brouwer en trainer is hij vader van twee kleine mannen waar hij graag tijd mee doorbrengt.

Over ons

Met gastvrijheid, kwaliteit en service kunt u zich als bedrijf onderscheiden van uw collega’s. Wij helpen u graag om uw medewerkers maximaal laten presteren om zo optimale kwaliteit en omzetverhoging te realiseren.

 

Voor mensen die professioneel met bier werken geeft Bierbewustzijn.nl doelgerichte trainingen, opleidingen, advies en workshops. Hiermee zorgen we er voor dat bier op de juiste wijze verkocht, behandeld, getapt, geschonken en gepresenteerd wordt. Bierbewust werken zorgt voor een betere kwaliteit en werkt omzet verhogend.

 

Met Bierproeven.nu verzorgen wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt lekkere en originele bierbelevingsactiviteiten waarbij alle zintuigen geprikkeld worden op elke gewenste locatie. Onze bierbelevingen zijn erg goed in te zetten op personeelsuitjes, teambuilding activiteiten, feesten en partijen, familiebijeenkomsten, openingen, festivals en evenementen.

 

Ivo Thijssen, Mike Gerrits, Has van Goethem, Peter Torenbosch en Danny Smink

Mike Gerrits (1989)

Mike Gerrits (1989) werkt al vanaf zijn 16e in de horeca. Van de plaatselijke kroeg tot coördinatie op grote evenementen tot gastheer bij diners met prominente gasten als de huidige koning. Behalve trainer, bierkenner en -liefhebber is Mike ook een gepassioneerd brouwer. In 2014 is hij samen met twee vrienden brouwerij Ondersteboven gestart. Naast bier is champagne zijn tweede liefde en is Mike Chavelier Sabreur bij de Confrérie du Sabre d’Or .

 

Mike beoefent verschillende sporten om fit te blijven. Hij staat graag op de golfbaan en is ook niet bang om een snowboard onder zijn voeten te binden. Daarnaast blijft horeca ook een echte topsport die hij graag beoefent.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Peter Torenbosch (1983)

Peter Torenbosch (1983) werkt al vanaf zijn 15e in de horeca en heeft dit tot zijn 33e gedaan als bartender en manager van verschillende horecabedrijven. In 2016 is hij afgestudeerd als internationaal biersommelier. Sinds begin 2017 heeft hij met twee andere compagnons zijn eigen bedrijf Boilermaker.nl. Boilermaker is gespecialiseerd in merkactivatie, events, tastings en trainingen.

 

Naast zijn liefde voor bier is hij ook jarenlang destillateur geweest en daardoor erg bekend met spirits en bier-cocktails. Grote hobby: voetbal beoefenen, maar vooral kijken. Ook knoopt Peter graag de ski’s graag onder!

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu