Training

Wij geven doelgerichte, non-nonsense trainingen voor mensen die professioneel met bier werken. Door de trainingen van Bierbewustzijn.nl in te zetten zorgt u er voor dat bier op de juiste wijze getapt, geschonken, behandeld, gepresenteerd en verkocht wordt. Daarnaast is er bij elke training aandacht voor omzetgroei door middel van actieve verkoop en kostenbesparing. Elk bedrijf heeft haar eigen wensen, verbeterpunten en doelstellingen, daarom zijn wij er van overtuigd dat trainingen altijd in samenspraak met het bedrijf gemaakt moeten worden. Om die reden werken wij met modules. Naast de verschillende modules over bier zijn dit bijvoorbeeld modules over gastvrijheid, horecavaardigheden, terras en actieve verkoop.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Inspiratietours

Een frisse blik kan wonderen doe voor uw eigen onderneming. Bij de inspiratietours krijgt u een kijkje in de keuken bij collega’s. Hoe springen zij in op trends? Wat onderscheidt hen van collega’s? Hoe krijgen zij dat terras én de zaak elke avond vol? Tijdens de inspiratietour ziet u niet alleen wat er elders gebeurt, maar kunt u ook in gesprek met uw collega-ondernemer over hoe zij de dingen aanpakken.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Ondernemer / Bedrijfsleider

Als ondernemer of bedrijfsleider bent u gefocust op het bedrijfsresultaat. Hoe hoger de kwaliteit, kennis en kunde van uw personeel, hoe hoger uw bedrijfsresultaat kan worden. Bierbewustzijn.nl maakt voor u een training op maat om dit te bewerkstelligen.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Advies

Twijfelt u aan uw assortiment? Zou u wel eens wat meer willen doen met bier-spijscombinaties? Wij adviseren horecazaken in hun keuze voor een kwalitatief en gevarieerd bierassortiment en de mogelijkheden die dat biedt. Een onafhankelijk advies, omdat wij niet verbonden zijn aan een brouwerij of groothandel. Het adviestraject start met te analyseren of het bierassortiment voldoet aan een aantal criteria, zoals diversiteit, trends, werkbaarheid en seizoensbieren. Het adviestraject eindigt met een training voor de medewerkers zodat ze de benodigde kennis krijgen over het huidige en nieuwe assortiment.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Personeelsuitje

Gemotiveerd personeel maakt het verschil tussen een horecabedrijf en een succesvol horecabedrijf. Een personeelsuitje is een perfect moment om het nuttige met het aangename te combineren. Bierbewustzijn.nl kan voor uw personeelsuitje een bierbeleving op maat maken. Een bierproeverij, een bier-spijsproeverij, aangevuld met bierbelevingen als ijsbocken, stachelen, een bierquiz of één van onze andere bieractiviteiten, is een leuke, smakelijke en originele activiteit waarbij uw personeel ook nog wat opsteekt over bier. Voor meer informatie over onze bierbelevingen kunt u een kijkje nemen op onze site Bierproeven.nu of hieronder direct meer informatie aanvragen.