Training van klanten en relaties

Om uw bier bij de consument op tafel te krijgen zoals u het bedoeld heeft, is het belangrijk dat uw klanten en relaties kennis hebben van zaken. Van bier in het algemeen en van uw bier in het speciaal. Bierbewustzijn is gespecialiseerd in het geven van trainingen gericht op het vergroten van de algemene bierkennis en de kennis over uw eigen bier in het bijzonder. Elke training wordt op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten bij uw wensen.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Lezingen, presentaties en inspiratiesessies

Door de combinatie van de jarenlange ervaring en de verschillende bier- en managementopleidingen van Ivo Thijssen zijn er legio mogelijkheden op het gebied van het geven van lezingen, presentaties en inspiratiesessies. Elke lezing, presentatie en inspiratiesessie wordt op maat gemaakt, passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Brouwerij

Als brouwerij wilt u niets liever dan dat uw bier een goede, ruime afzetmarkt vindt en dat zij uw bier op de juiste manier schenken, presenteren en behandelen, zodat uw bier volledig tot zijn recht komt. Voor allebei is het noodzakelijk dat zowel uw accountmanager als uw klant over kennis en kunde beschikt.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Training accountmanagers

Uw accountmanagers zijn het gezicht van de brouwerij en uw belangrijkste schakel naar uw afzetmarkt. Om uw bier in de markt te zetten en te houden is het van belang dat zij beschikken over algemene bierkennis, kennis over bierbehandeling, foodpairing en kennis van ontwikkelingen en trends. Daarnaast moeten zij een geschikte gesprekspartner zijn voor uiteenlopende typen ondernemers. Bierbewustzijn.nl kan uw accountmanagers hierin trainen met een op maat gemaakte training waarin de commerciële doelstellingen afgestemd worden.

Scroll voor meer

Muis | Bierproeven.nu

Inspiratietours

Een frisse blik kan wonderen doe voor uw eigen onderneming. Bij de inspiratietours krijgt u een kijkje in de keuken bij collega’s. Hoe springen zij in op trends? Wat onderscheidt hen van collega’s? Hoe krijgen zij dat terras én de zaak elke avond vol? Tijdens de inspiratietour ziet u niet alleen wat er elders gebeurt, maar kunt u ook in gesprek met uw collega-ondernemer over hoe zij de dingen aanpakken.